ホーム > English > First Morning Reading

First Morning Reading

First Morning Reading of Academic Year
June 2 (Monday)-June 6 (Friday)

Morning reading at Takatori Kokusai started June 2 and continued for one week.

At the school, morning reading time is held for one week in June, November, and February respectively for about ten minutes before the start of short homeroom. Every student engages with a book of his or her choice that the school supplies.

Throughout the week, a member of the student library committee leads the reading time and introduces recommended books from the library, while teachers try to give students a deeper affinity for books overall.

Students can always browse books of many genres at the school library. How about visiting the library some time? You might find a book you really like.

Students reading silently

Homeroom and vice-homeroom teachers also take part

Library's recommended books

Students utilize library resources